Vi har ett flertal fina hus på gården. I stort sätt alla är från mitten av 1800-talet. Samtliga hus har genomgått mer eller mindre omfattande renoveringar. Till exempel stallet för finhästarna har fungerat som stall, postkontor, bussgarage och gårdskontor men är i dag ett stort enfamiljshus med fullt modern standard. Flera hus har AGA vedspis i köket kopplat till värmesystemet. Då vi förr om åren hade frekventa strömavbrott då det vintertid var svårt att hålla värmen installerades mindre vedkaminer in i så gott som samtliga hus som inte hade möjlighet till vedeldning. Nu har vi inte så ofta strömavbrott men vi uppskattar att kunna elda med ved. Vi vill i så stor utsträckning som möjlig bibehålla det gamla. Vi renoverar fönstren i stället för att byta ut och vi tycker det är så roligt att ständigt lära sig hur man kan renovera på bästa sätt.

Sen har vi haft problemhus också (och det kommer förmodligen fler mer eller mindre små problem). Men det allra mesta går att hantera och problem är till för att lösas.

Titta in under de olika rubrikerna. Vi har sällan lediga hus eller lägenheter men det förekommer då och då. Lediga hus/lägenheter läggs ut under Nyheter. Hammarby är det enda huset vi hyr ut veckovis.

Vi som bor här trivs med det.